Firar jul

Idag är det två två veckor kvar tills jag flyttar till USA, det är blandade känslor. Ibland vill man bara åka, och ibland tänker man "vad har jag gjort"? Tankarna är verkligen som en bergochdalbana och det är sömnlösa nätter som gäller just nu.

Idag har jag firat min jul, eftersom jag jobbar imorgon och det har varit mysigt! Började med att jag jobbade 7-12, sen åkte jag och Hannes till honom och när vi skulle åka till min pappa så ser vi en borttappad hund! Han har namn och nummer på sig, så vi ringde ägaren. Dagens goda gärning! Sen åt vi julmat hos min pappa med min mamma och Hannes, vad fick jag i julklapp kanske ni undrar? Jo dollar! Så välbehövligt. 
Det var hur mysigt som helst och vi glodde på ensam hemma! Nu sitter jag hos familjen Ahlqvist och har uppesittarkväll, även här har vi ätit julmat och även här har jag fått dollar i julklapp! Har ca 400 dollar just nu så det känns bra. Imorgon är det jobb 12-20.45, så önskar alla mina läsare en underbar jul!

Kommentarer :

#1: Jenny - Blivande au pair i CT, USA

Hej Natalie,
är du intresserad av ett länkbyte? :)

God jul också :D

Svar: Yes, visst!
AU PAIR I WASHINGTON DC 2014/2015

skriven
#2: Frida

God jul på dig!!!

Svar: Detsamma!!
AU PAIR I WASHINGTON DC 2014/2015

skriven
#3: Jenny - Blivande au pair i CT, USA

sv: Va kul! Har lagt in din länk nu :)

Svar: Fixar det imorgon :)
AU PAIR I WASHINGTON DC 2014/2015

skriven
#4: Sandra

Jag förstår dig och känner desamma. Mina känslor är som en berg- och dalbana och i ena studen vill jag verkligen iväg och i andra vet jag inte rikigt vad jag vill. Gud vad kul att du snart ska åka, hoppas du får ett kanonår! Kanske vi ses där borta i USA beroende vart jag hamnar :) God Jul & Gott nytt år!!

Svar: Tack så mycket!! Lycka till i fortsättningen i matchningsprocessen :)
AU PAIR I WASHINGTON DC 2014/2015

skriven

Kommentera inlägget här :