Svar på frågestunden

Innan du kom in i matchningsprocessen, vart ville du "helst" bo i usa?
Kalifornien, helt klart. Men så tror jag faktiskt de flesta tänker och det är inte bra. Jag hade någon dålig känska av washington dc innan, och jag vet faktiskt inte varför. Men ett tips till alla andra är, jag GILLAR iallafall inte borås alla dagar i veckan heller, och jag är glad att jag kom på östkusten för man har nära till så många stora städer! Jag har verkligen en toppen värdfamilj att se framemot att komma till, och det är det viktigaste.


Hur lång tid tog det för dig från och med dagen du blev godkänd till dagen du fick din första match? 
Jag har precis kommit till Matchningsprocessen men tror inte jag kommer få någon match på ett tag då jag valt att åka i maj! Kanske inte är så många familjer som är ute och letar redan nu då :)
Vad kul, lycka till! :) Jag klev in i matchningsprocessen den 19 augusti och fick en match 10 november, lång tid men det var så värt det! :)

Kommer du sakna oss?....;) /pappa
Självklart kommer jag det!! 

Har du någon bucket list för USA och i så fall vad står på den? :)
Jag har nog ingen direkt bucket list. Ska försöka besöka så mycket på östkusten så mycket som möjligt under mitt år, och sen ska jag nog ta västkusten på min resemånad! klart det finns vissa grejer jag vill göra, men är inte än super insatt på allt i usa.

Vad ser du mest fram emot under ditt år som au pair? Passa barnen, shopping, resor, träffa nya folk osv? :)
Allt tror jag! Att möta en ny kultur, få mer barnerfarenhet, få bättre engelska, shoppa MYCKET, resa så mycket som möjligt och lära känna folk från hela ärlden! Jag ser också fram emot att växa som människa och bli mognare. :)
Kommentera inlägget här :