Skype update

Som jag nämnde i förra inlägget, förlåt för den dåliga uppdateringen denna veckan men jag har varit jätte upptagen, dock när jag tänker efter har jag ingen aning om vad jag ens har gjort haha!

Igår kväll runt halv tio så skypade jag med match #16, och det gick hur bra som helst, tycker jag själv! Det var faktiskt första gången jag pratade så mycket jag kunde och inte var blyg (jag är annars väldigt blyg av mig) Båda föräldrarna var med och barnen också, och dom var så himla gulliga att jag inte kunde sluta le. Min katt var t ex med i skype samtalet en stund och då sa den största "Can I pick him up" haha så himla söt. Det var verkligen inte som en interljuv, utan mer som ett allmänt samtal vilket gjorde att det kändes mer avslappnat samtal, och det kändes som vi känt varandra hur länge som helst. Eftersom vi hade mejlat så himla mycket och jag hade pratat med au pairen, så hade vi inga direkta frågor till varandra eftersom allt kändes rätt solklart. Kom dock på ett par frågor som jag skickade imorses men har inte fått något svar än och lär inte få det idag heller för idag är det ju halloween och det är en stor högtid i USA. Jag nämnde även i mejlet att jag gärna skulle bli deras au pair. Vågat, men i matchningsprocessen anser jag att man ska vara framåt för att någonting ska hända. Känns som jag sagt detta förut, men detta är verkligen som en drömfamilj och jag hoppas de känner detsamma för mig. Ska uppdatera er så fort någonting mer händer

Imorgon ska jag jobba 7-14, sen på kvällen blir det utgång och lite utklädning! Första gången jag dricker på flera månader, ska bli kul dock! :)

Snart dags att krypa ner i sängen, puss!


Dålig uppdatering

Ber om ursäkt för min kassa uppdatering, men kolla in lite senare för då berättar jag hur mitt Skype samtal igår kväll gick!

Bjuder

Bjuder en bild på mig i halvblött hår, osminkad och i en gosig tröja (ångrar mig redan)