Helt slut

Idag är jag helt slut (som vanligt med andra ord). Men imorgon jobbar jag bara 7.15-12, så det ska bli skönt. Jag hatar folk som uppdaterar dåligt på sina bloggar, och ändå gör jag det själv men det är faktiskt svårt att veta vad man ska skriva om när det inte händer så mycket på au pair fronten!

Jo, jag kan ju berätta att jag har fortfarande inte hört något från Kalifornia familjen, de som är nya läsare kan jag berätta att i tisdags så skrev de till mig att det står mellan mig och två andra, och när de har bestämt sig ska de mejla mig. Ja men eftersom de inte har mejlat än, så mejlade ja dem för några timmar sen och frågade hur de mådde och hur läget stod till. Bättre att vara för intresserad, än för lite intresserad. För vad har man att förlora?
Dessutom hoppas jag på en ny match denna veckan, whihoo!

Min nya skyltAtt bara vara ledig en dag

Att bara vara ledig en dag hjälper verkligen ingenting, vilket betyder att det är dags för jobb imorgon igen, en sexdagsvecka och det väntas TVÅ "endagsledigheter till, så det är väl bara att stå ut eftersom det är ett rullande schema. Det betyder att idag har jag i princip inte gjort någonting, vilket är skönt. Somnade även två timmar alldeles nyss, dumt gjort men jag hoppas att jag kan somna ikväll ändå.

Ja vad mer kan jag säga? Min challenge som börjar imorgon innebär att jag ska sluta äta godis på vardagar, kanske får äta nått litet som lördagsgodis beroende på hur jag känner inför det. Tänker även börja träna minst tre dagar i veckan. Jag är så himla trött och deppig, och jag tror att detta gör susen och dessutom blir av med några sommarkilon. Jag går upp i vikt hur lätt som helst, men jag kan gå ner i vikt hur lätt som helst med. Slutar jag äta godis kan jag gå ner 2 kg/v utan att ens röra på mig. Enda anledningen till att jag skriver om detta i bloggen, är för att jag MÅSTE ta tag i detta nu så att jag mår bättre, och när jag skriver det här har jag berättat för "alla" och jag måste hålla det. Jag hoppas ni alla håller tummarna! :)

Har fortfarande inte fått besked från Sacramento familjen.


Idag blev det årets första julmys, mums och jag känner inte alls att det är för "tidigt".